Passa al contingut principal

Gaudim de la natura

Sortir a la natura i gaudir del bosc amb tots els sentits, parar-se a seguir un petit insecte durant una estona, escoltar el cant dels ocells, veure com la primavera comença a sortir deixant veure les primeres flors plenes de colors o fer torres amb pedres. Activitats de les quals, amb el bon temps, gaudirem i gaudim al màxim! 

Recull d'imatges sortida al bosc de Petits 2 i 3

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS DIES A L'ESCOLA

 Aquests dies hem donat la benvinguda als infants nous. Dies per coneixe'ns, plens de joc i diversió que hem pogut compartir tots junts i juntes, creant així nous vincles. Descobrint cada espai de l'aula i de l'escola.  Aquí teniu un petit recull d'alguns moments plegats: PETITS 1 PETITS 2 PETITS 3 PETITS 4

Shhhh... Estem fent mates!

Quan fem matemàtiques necessitem concentrar-nos i estar en un ambient de calma per poder pensar i reflexionar. Durant l'última ronda de racons hem après mates mitjançant activitats com: relacionar la grafia dels nombres amb la seva quantitat, dirigir una carrera de nins molt emocionant, jugar al bingo, una ruleta amb diferents quantitats de cercles on havíem de contar-los, puzles, etc. A més a més, hem après conceptes com la simetria! Mireu!

ELS NOSTRES PRIMERS DIES A ESCOLA

 Ja han passat uns dies des que vam començar a l'escola. Uns primers dies en els quals ens vam haver d'acostumar a una nova organització i a conèixer a diferents infants. A poc a poc hem anat fent nous amics i amigues i ens anem adaptant a la nova situació. vols veure més???