Passa al contingut principal

La vida a dins i fora d'un ou

La Vanessa, mare de la Teia de Petits 2, va venir amb una incubadora amb 6 ous ja fa 21 dies. Ens va explicar tot el procés que havíem de fer per poder veure néixer pollets.

Després de veure unes imatges relacionades amb les gallines i les oques, vam fer hipòtesi i vam descobrir que els ous eren de gallina i que entre els dies 22 i 23 de novembre podríem començar a veure canvis importants a les closques dels ous. Amb una llum aquests dies hem pogut veure l'interior de l'ou i com s'anava creant la vida dins, costava una mica de veure, però el que  que hem pogut observar clarament ha sigut el naixement dels pollets. Un procés màgic que ens ha deixat fascinats.

Aquí teniu alguns dels moments viscuts. Quina emoció! 

Si voleu veure com han nascut els pollets cliqueu aquí!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Al carnaval tot s'hi val

Aquesta setmana han estat uns dies molt especials, activitats plenes de disfresses, gresca i molt de color. Aquí teniu un recull d'aquests moments.  Fotos!

Noves propostes de racons aprenentatge

Després del Carnaval torna la calma i  continuem amb els racons d'aprenentatge! Mentre els infants fan els  racons veiem que  tenen ganes d'aprendre, mostren una bona predisposició      cap als aprenentatges i una educació activa, vivencial i experimental.  Us mostrem alguns d'aquests moments. Petits 1 Petits 2 Petits 3 Petits 4  

Farina

Sentir com és de suau la farina mentre la deixem caure amb delicadesa des de ben amunt, fer formes compactes, fer passar per tubs, embuts o simplement enfonsar-hi les mans i sentir la farina per les nostres mans. Un espai a l'exterior d'experimentació del que gaudim cada setmana.  PETITS 1 PETITS 2 i 3 PETITS 4