Passa al contingut principal

Castanyes calentones per tothom!

Tallers de tardor al llarg de tot el dia i una visita ben especial que ens ha encantat. La castanyera ens ha explicat un conte i hem gaudit d'un dia ple de sorpreses. 

Aquí teniu un recull d'imatges de tots els grups de la Comunitat de Petits!

BONA CASTANYADA!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS DIES A L'ESCOLA

 Aquests dies hem donat la benvinguda als infants nous. Dies per coneixe'ns, plens de joc i diversió que hem pogut compartir tots junts i juntes, creant així nous vincles. Descobrint cada espai de l'aula i de l'escola.  Aquí teniu un petit recull d'alguns moments plegats: PETITS 1 PETITS 2 PETITS 3 PETITS 4

Shhhh... Estem fent mates!

Quan fem matemàtiques necessitem concentrar-nos i estar en un ambient de calma per poder pensar i reflexionar. Durant l'última ronda de racons hem après mates mitjançant activitats com: relacionar la grafia dels nombres amb la seva quantitat, dirigir una carrera de nins molt emocionant, jugar al bingo, una ruleta amb diferents quantitats de cercles on havíem de contar-los, puzles, etc. A més a més, hem après conceptes com la simetria! Mireu!

UN MATÍ AMB LA MARE DEL MÀXIM

La Laura, la mare del Màxim de Petits 4, va arribar molt ben acompanyada, ens va mostrar a dues conilles i a les seves cries. Vam poder tocar amb molta cura el pèl i vam compartir els dubtes, inquietuds i curiositats que teníem. Cliqueu aquí per poder  veure els grans moments que vam viure!