Passa al contingut principal

SORTIDA A LES OLIVERES DE COLLBATÓ (Petits 2)

La muntanya de Montserrat, i els companys i companyes de Petits 1, aquest dijous vam fer la nostra primera sortida de tot el dia, i vam sortir a veure l'olivera de Collbató. En Francesc, propietari de l'olivera, ens va explicar les eines que fa servir per collir olives. I sabeu què? Què nosaltres també van collir-les!

Al final del dia, després de totes les activitats, van dinar tots junts en un parc! Com vam gaudir del dia!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els infants de P3 ja som a l'escola!

El curs hem iniciat i als infants més petits encara no hem presentat! Aquí els teniu! Benvingudes i benvinguts! Clica i coneix-nos!

#P4esquedaacasa

Mare meva! Estic fascinada amb la vostra creativitat! Moltes gràcies per totes les fotografies que envieu! Seguirem ampliant aquest àlbum de confinament i, d'aquesta manera, podrem compartir idees entre nosaltres. Per cert, a l'entrada de Sant Jordi teniu disponible el conte de "La rateta que llegia a l'escaleta". Mira!

ENS QUEDEM A CASA!!!!!

Hola Pins i famílies!!!!  Aquí aniré penjant fotos que m'esteu enviant al mail amb totes les cosetes que esteu fent aquests dies que ens hem de quedar a casa. Us trobo molt a faltar i tinc moltes ganes de veure-us. cliqueu per veure més!!!! https://drive.google.com/file/ d/10iYrpegv6LRN_t7hUBBifJ6g- dCjuBRL/view?usp=drivesdk Aquí teniu el video que heu fet tan guapo!!!!!! Gràcies.