Ves al contingut principal

Anem a la Granja!

Els cavalls i les eugues hem pogut gaudir d'un dia ple d'emocions i alegria. A la granja ens hem trobat a l'Ortensia, una pagesa que necessitava ajuda amb els seus animals. Així doncs, hem fet una visita per la seva granja i els hi hem donat menjar als cavalls, a les eugues, als ponis, les cabres, els conills, ànecs i molts més. Amb molta valentia alguns fins hi tot hem tocat tots els animals! Finalment després d'una gran jornada fent de pagesos hem dinat i hem jugat una estona per la seva masia. 
Ha estat un dia genial!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA EL TENIU AQUÍ... ELS NOSTRES PRIMERS DIES A P3

Ens engresquem amb el món de les lletres!

Vivim envoltats de paraules i textos escrits i cada cop hi estem més encuriosits. A l'aula juguem i ens divertim practicant l'escriptura i la lectura a través de propostes d'allò més lúdiques i entretingudes. 
Vols veure-ho? Clica aquí!

Tarda en família!

El passat 20 d'octubre, tots plegats vam fer un passeig d'allò més especial. Tots junts ens vam endinsar en un bosc ple d'arbres ben diferents a través d'una visualització. En acabar, cadascun de nosaltres vam crear el nostre arbre en companyia de persones molt especials per a nosaltres. Pares, mares, germans i àvia, moltes gràcies per compartir aquest moment amb nosaltres!

Per veure més fotos clica!