Ves al contingut principal

Racons de llengua!

Ja fa diverses setmanes vàrem estrenar nous racons de llengua amb noves propostes de caràcter lúdic i creatiu, les quals ens permeten continuar familiaritzant-nos amb el llenguatge escrit i gaudir de la descoberta d'aquest codi i la seva funció. Participem de manera activa fent mandales, acròstics, petites descripcions, llegint llistes, jugant al bingo de paraules, escrivint frases boges, confegint el nostre nom amb peces de Lego, aprenent les dites de l'any enregistrades pels companys/es de 6è, practicant l'escriptura del nostre nom en lletra lligada i moltes altres activitats.Atenció! Estigueu atents a aquesta entrada, ja que s'aniran afegint més fotografies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA EL TENIU AQUÍ... ELS NOSTRES PRIMERS DIES A P3

Ens engresquem amb el món de les lletres!

Vivim envoltats de paraules i textos escrits i cada cop hi estem més encuriosits. A l'aula juguem i ens divertim practicant l'escriptura i la lectura a través de propostes d'allò més lúdiques i entretingudes. 
Vols veure-ho? Clica aquí!

Tarda en família!

El passat 20 d'octubre, tots plegats vam fer un passeig d'allò més especial. Tots junts ens vam endinsar en un bosc ple d'arbres ben diferents a través d'una visualització. En acabar, cadascun de nosaltres vam crear el nostre arbre en companyia de persones molt especials per a nosaltres. Pares, mares, germans i àvia, moltes gràcies per compartir aquest moment amb nosaltres!

Per veure més fotos clica!