Passa al contingut principal

Psicofelicitat a P5!


Els dimarts és un dels nostres dies preferits perquè... Fem psicomotricitat! A la sala no només posem en pràctica diferents habilitats motrius, sinó que -sense adonar-nos- afavorim el nostre moviment espontani, els nostres desigs, la nostra creativitat, la relació amb els altres i la comunicació. En aquest espai, inventem milions d'històries diferents, ens convertim en personatges fantàstics i fem construccions espectaculars. 
Juguem sense parar i no ens en casem mai! Un dia ens convertim en una gran família on hi ha diferents rols a imitar, però un altre som treballadors/es d'una fira i muntem un gran parc d'atraccions. Les possibilitats són infinites, a les nostres ments no hi ha cap límit i, el millor de tot, és que gaudim sense parar.

Però, no tot és joc i moviment espontani, també hi ha una estona de calma que aprofitem per a escoltar un conte -normalment d'algun tema que ens interessa en aquell moment- i una altra estona on hem de passar de l'acció al pensament. Aquest és l'espai de representació, on ens deixem sentir i plasmem de manera plàstica allò que ens ve de gust expressar.

Aquí teniu un petit tastet! 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ens engresquem amb el món de les lletres!

Vivim envoltats de paraules i textos escrits i cada cop hi estem més encuriosits. A l'aula juguem i ens divertim practicant l'escriptura i la lectura a través de propostes d'allò més lúdiques i entretingudes. 
Vols veure-ho? Clica aquí!

Sortida a l'ERMITA DE LA SALUT

Finalment amb el bon temps de primavera hem pogut fer la sortideta caminant fins a l'Ermita de la Salut. Els més grans de l'escola ens van venir a buscar a les classes i tots junts vam anar fins a l'Ermita de la Salut per esmorzar i passar una bona estona amb tots els nens i nenes de l'escola. 
Aquí podeu veure com vam gaudir tots!

"Vivències, moments divertits i riures compartits amb bons amics i amigues"
SETMANA DE CARNESTOLTES PLENA DE GRESCA I XERINOLA

DILLUNS  La setmana comencem amb molta son i per això el pijama el portem tothom.
DIMARTS  Cabells de colors o decorats o del revés i tots serem molt moderns.
DIMECRES  Ja tenim el carnestoltes aquí, i amb roba ben estrafolària hem de venir.
DIJOUS  Entrepà de truita o botifarra menjarem i amb maquillatge divertit vindrem.

DIVENDRES  Avui quan ens llevem una sabata de cada ens posarem i per la tarda disfressats vindrem.