Ves al contingut principal

Psicofelicitat a P5!


Els dimarts és un dels nostres dies preferits perquè... Fem psicomotricitat! A la sala no només posem en pràctica diferents habilitats motrius, sinó que -sense adonar-nos- afavorim el nostre moviment espontani, els nostres desigs, la nostra creativitat, la relació amb els altres i la comunicació. En aquest espai, inventem milions d'històries diferents, ens convertim en personatges fantàstics i fem construccions espectaculars. 
Juguem sense parar i no ens en casem mai! Un dia ens convertim en una gran família on hi ha diferents rols a imitar, però un altre som treballadors/es d'una fira i muntem un gran parc d'atraccions. Les possibilitats són infinites, a les nostres ments no hi ha cap límit i, el millor de tot, és que gaudim sense parar.

Però, no tot és joc i moviment espontani, també hi ha una estona de calma que aprofitem per a escoltar un conte -normalment d'algun tema que ens interessa en aquell moment- i una altra estona on hem de passar de l'acció al pensament. Aquest és l'espai de representació, on ens deixem sentir i plasmem de manera plàstica allò que ens ve de gust expressar.

Aquí teniu un petit tastet! 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA EL TENIU AQUÍ... ELS NOSTRES PRIMERS DIES A P3

Ens engresquem amb el món de les lletres!

Vivim envoltats de paraules i textos escrits i cada cop hi estem més encuriosits. A l'aula juguem i ens divertim practicant l'escriptura i la lectura a través de propostes d'allò més lúdiques i entretingudes. 
Vols veure-ho? Clica aquí!

Tarda en família!

El passat 20 d'octubre, tots plegats vam fer un passeig d'allò més especial. Tots junts ens vam endinsar en un bosc ple d'arbres ben diferents a través d'una visualització. En acabar, cadascun de nosaltres vam crear el nostre arbre en companyia de persones molt especials per a nosaltres. Pares, mares, germans i àvia, moltes gràcies per compartir aquest moment amb nosaltres!

Per veure més fotos clica!