Passa al contingut principal

P4 Acomiadem la piscina!

Avui ha estat l'últim dia de piscina pels nens i nenes de P4.

Es nota que ja som grans i hem après a fer coses súper difícils i ja gairebé som peixets dins l'aigua. Nedem sense por i ens llencem a l'aigua agafats al xurro però molt contents!
Sabem posar el cap sota l'aigua un segon i els monitors i monitores ens han ajudat a superar pors que teníem l'any passat.
Ens hem fet grans, però definitivament el moment que més ens agrada és quan anem a la piscina petita i juguem entre tots!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA EL TENIU AQUÍ... ELS NOSTRES PRIMERS DIES A P3

Ens engresquem amb el món de les lletres!

Vivim envoltats de paraules i textos escrits i cada cop hi estem més encuriosits. A l'aula juguem i ens divertim practicant l'escriptura i la lectura a través de propostes d'allò més lúdiques i entretingudes. 
Vols veure-ho? Clica aquí!

Tarda en família!

El passat 20 d'octubre, tots plegats vam fer un passeig d'allò més especial. Tots junts ens vam endinsar en un bosc ple d'arbres ben diferents a través d'una visualització. En acabar, cadascun de nosaltres vam crear el nostre arbre en companyia de persones molt especials per a nosaltres. Pares, mares, germans i àvia, moltes gràcies per compartir aquest moment amb nosaltres!

Per veure més fotos clica!